Redirecció

dijous, 22 de gener del 2009

La Diferència



Som animals de costums, l'altre dia ho comprovava quan pensava que, almenys dos cops a l'any, vaig a veure aquest senyor. I avui toca. Però el més sorprenent és que no sóc només jo, sinó que els programadors de televisió també tenen fixacions. Quantes vegades no haureu vist Terminator 2 per TV3? Milions. I el Buenafuente. Ell també té fixacions, sinó només cal comprovar com obre el programa, un cop l'any, quan l'emeten després dels crits del De Niro. Com les campanades, com les Festes Majors, com tantes d'altres coses, les costums ens recorden que el temps passa mentre les anem complint.

2 comentaris:

joan ha dit...

És un joc de miralls o múltiples exposicions "à la Supersampler"?

A mi "aquest senyor" no sé perquè però sempre m'ha cansat. Potser la culpa és d'alguns amics meus que de tant posar els seus dos primers discos... el vaig acabar avorrint per sempre més.

Tot el contrari del què em passa amb el Joan Miquel Oliver.

Agnès ha dit...

Es que el senyor Oliver és gairebé nostrusenyor! Jaja... però no et deixis enganyar per la saturació dels primers treballs del Pla i atreveix-te a investigar el que fa. Tot i que no siguis fan, segur que descobreixes perles.

Passat simple

Determinants articles

Creative Commons License