Redirecció

dijous, 16 d’agost del 2007

Singles a bord!



Solter i sense compromís en un estiu de parelles? Ganes de viatjar? Dues empreses turístiques espanyoles organitzen un creuer exclusiu per persones sense parella que salparà el proper 3 de setembre de Venècia per explorar diversos racons del Mediterràni i arribarà al seu destí final, Estambul, el 9 de setembre. El recorregut de l’Arca de Noè de l’amor seguirà els ports de Venecia, Dubrovnik, Atenes, Santorini, Mykonos, Rodes i Estambul.

Tres dies abans de salpar al destí, les empreses organitzadores de l’event tenen previst muntar diverses festes temàtiques perquè els viatgers es vagin coneixent i el gel estigui més que desfet a l’hora de salpar i també es sorteja una plaça gratuïta per al creuer.

La primera edició, l’any passat, del creuer Singles a Bord va ser un èxit rotund: més de 616 solters es van embarcar en el creuer, del que més de dues-centes persones es van quedar sense plaça per al viatge de l’amor. Enguany es repeteix la iniciativa, això sí, augmentant el nombre de places quasi en un 50% per poder atendre a totes les sol·licituds.

Pel que fa a les xifres i estadístiques, cal destacar que els solters i solteres catalans són els més predisposats a buscar la mitja taronja en un viatge d’aquestes característiques. En l’edició de l’estiu passat d’aquest creuer, prop del 31% dels passatgers eren de Catalunya i Barcelona ja s’ha alçat amb el títol de segona ciutat del territori nacional amb més adeptes d’aquest estil de viatge.

A aquestes alçades el lector haurà endevinat que el principal objectiu del creuer és fer amics i, si la ocasió ho requereix, trobar la mitja taronja entre les quasi mil persones que formen la tripulació, totes sense parella estable. Per animar el creixement de noves amistats el vaixell compta amb animacions exclusives, espectacles, excursions en cadscun dels ports i tot tipus d’activitats personalitzades.

Exagerat? Llegendes urbanes? Res més lluny, més aviat s’ha convertit en un negoci molt rentable i amb grans perspectives de futur. És calcula que a Espanya hi ha més de deu milions de solters, singles en anglès, i no és gens estrany trobar al mercat cada cop més productes exclusius per les persones que compten el dia a dia en clau imparell.

2 comentaris:

Miss Bizarre ha dit...

M'acabo de llegir l'article al 'Més Tarragona' d'avui, la meva companya m'ha comentat que el text és simpàtic.

Segueix així petita saltamartins!

Agnès ha dit...

"Simpàtic" és un adjectiu que em fa por. És el que es diu dels tios horrorosos que et cauen bé, però que mai t'enduries a casa. Però, tot i això, merci pel suport Maestro Yoda

Passat simple

Determinants articles

Creative Commons License