Redirecció

divendres, 30 de març del 2007

Problemes sense solució, solucions que no admeten problemes...

Un divendres qualsevol del mes de març. Trucades histèriques, entrepans de formatge, comentaris maliciosos i petits secrets inútils que marquen el compàs de les hores del matí. Avui bany i massatge a la Pobla, no hi ha entrenament; m'he trobat dos futbolistes esmorzant el que podria ser un àpat sencer mentre lluitava per empassar-me un cafè amb llet massa calent, entre records de notes de New Orleans empastifats de Voll Damm.
Mentre tothom enfila plans de Setmana Santa jo només puc pensar en la meva estratègia; el comentari que em farà més mordaç, l'expressió que em donarà forces per continuar somrient i creient-me que no passa res, que tot està tranquil, que no és més que una glopada amarga enmig de molts gustos diferents.
Si no té solució no és un problema, és una mala situació que s'ha de passar... m'ho va dir una persona que duia mitjes verdes i sabates de taló. Estàvem davant del local de la Colla Xiquets de Tarragona i vaig afirmar, sense entendre bé encara el sentit. Un any i 4 mesos després sé exactament el que volia transmetre'm; aquesta nit tornaré a la sèu dels Xiquets de Tarragona i taparé les carreres que marquen les meves mitjes verdes. En el fons, no hi ha esgarrapada profunda que impedeixi dur les cames a passeig, no?
Amb un somriure, agrairé els mals moments que m'ajuden a mesurar la força i el meu voltant. Si no és una bona temporada, el millor és sortir al carrer i confiar que ben aviat el que semblen moments difícils de passar no seran més que una postdata alegre en una conversa de cafè...

2 comentaris:

barbara ha dit...

Si no te solucio no es un problema es una mala situació.
Molt bona aquesta frase.
fins la proxima

Agnès ha dit...

Merci als dos... Q13 t'ha quedat de conya la crònica de la nit!

Passat simple

Determinants articles

Creative Commons License