Redirecció

divendres, 30 de març de 2007

Problemes sense solució, solucions que no admeten problemes...

Un divendres qualsevol del mes de març. Trucades histèriques, entrepans de formatge, comentaris maliciosos i petits secrets inútils que marquen el compàs de les hores del matí. Avui bany i massatge a la Pobla, no hi ha entrenament; m'he trobat dos futbolistes esmorzant el que podria ser un àpat sencer mentre lluitava per empassar-me un cafè amb llet massa calent, entre records de notes de New Orleans empastifats de Voll Damm.
Mentre tothom enfila plans de Setmana Santa jo només puc pensar en la meva estratègia; el comentari que em farà més mordaç, l'expressió que em donarà forces per continuar somrient i creient-me que no passa res, que tot està tranquil, que no és més que una glopada amarga enmig de molts gustos diferents.
Si no té solució no és un problema, és una mala situació que s'ha de passar... m'ho va dir una persona que duia mitjes verdes i sabates de taló. Estàvem davant del local de la Colla Xiquets de Tarragona i vaig afirmar, sense entendre bé encara el sentit. Un any i 4 mesos després sé exactament el que volia transmetre'm; aquesta nit tornaré a la sèu dels Xiquets de Tarragona i taparé les carreres que marquen les meves mitjes verdes. En el fons, no hi ha esgarrapada profunda que impedeixi dur les cames a passeig, no?
Amb un somriure, agrairé els mals moments que m'ajuden a mesurar la força i el meu voltant. Si no és una bona temporada, el millor és sortir al carrer i confiar que ben aviat el que semblen moments difícils de passar no seran més que una postdata alegre en una conversa de cafè...

3 comentaris:

Quico13 ha dit...

Els mals moments mai esdevenen simples riures de sobretaula, potser moments d'euforia amarga, la rialla freda de qui se'n riu del que li dol.

Com un divendres qualsevol,
on d'espelma passes a figura central, ofegant misèries entre birres i una música llunyana en el temps, propera en l'espai, i esdevenir víctimes... d'una vida "crítica" i plena d'ironia on els gin-tònics són moneda de canvi, mentres escoltes la paraula d'un esser que proclama ser Deu... justament sentint que no ho és davant de la teva presència, i això marca, això cou, i l'endemà... paraules llunyanes proclamen que... Tarragona segueix enamorada del Dixie, greu error doncs... és el Dixie qui s'ha enamorat de Tarragona, acte seguit es besen sabent que...
hi tornaran l'any vinent.

barbara ha dit...

Si no te solucio no es un problema es una mala situació.
Molt bona aquesta frase.
fins la proxima

Jomateixa ha dit...

Merci als dos... Q13 t'ha quedat de conya la crònica de la nit!

Passat simple

Determinants articles