Redirecció

dilluns, 11 de desembre del 2006

Ja són aqui!!!

  • Missatge d'alerta a tota la població:

  • Segur que ja hauran advertit l'augment notable del nombre d'individus. En un primer moment, la seva presència no suposava un perill considerable pel ciutadà de peu. Però l'augment indiscriminat del nombre d'individus fa que aquest missatge d'alerta agafi cada cop un caràcter més urgent.
  • Davant de la impossibilitat de fer front a aquesta marabunta indiscriminada demanem a tota la població que faci el possible per obviar -en la mesura de les circumstàncies- aquests éssers. Efectius de les nostres Forces Armades fan el possible per actuar davant de la plaga, però encara no se sap amb seguretat si serà possible eliminar tots els individus.
  • Repetim; intentint fer front a la plaga. Sabem que estan a la majoria de les cases i la totalitat dels aparadors i tenim constància de la seva tasca terrorífica; espantar a nens i grans i infestar tot el món del mal gust de qupe son senyal i causa. El seu aspecte -barret amb borla, moviments esperpèntics, llargues barbes blanques, houhouhou- és conegut per tothom. Per tant confiem amb el bon senderi dels nostres ciutadans per poder mantenir aquesta horrible proliferació.
  • Evitin mirar-los pel carrer, penjats a les finestres com si fóssin lladres, drets al costat dels aparadors, de peu a les finestres. Els Pares Noels Horrorosos presenten una aparença descoratjadora i cada cop són més, però entre tots podem combatrel's. Intentin allunyar-los de les seves llars, no els mirin a la cara directament, no els donin menjar després de mitjanit, evitin que mirin fixament la lluna plena... Sumant les nostres forces serà possible actuar contra la plaga!
  • Bones Festes i feliç 2007 a tothom... eviteu els Pares Noels i no caigueu en la seva temptació!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

JOU JOU JOU
JOU JOU JOU

La rebel·lió ha començat

Mai he confiat d'algú que s'amaga darrera d'una llarga barba, que es pinta les galtes de rosat pin-up, que té una panxassa de mal viure i recorre tot el món en una nit i que utilitza les ulleres del difunt John Lennon per espiar els cors impurs de les persones darrere d'un somriure maliciós i unes onomatopeies indesxifrables que no són més que el crit d'una guerra que anhelen iniciar.

M'apunto a la croada urbana anti-monstres nadalencs, em disfressaré de ren per passar desapercebuda i "flas", un cop de bat al cap i el malson s'ha acabat.

Miss Bizarre

Agnès ha dit...

Endavant a la Croada contra les borles blanques dels pares noels! Seguirem en contacte per explicar-nos les nostres experiències en la lluita contra aquests èssers...
FINS A LA VICTÒRIA SEMPRE!

Anònim ha dit...

Com diria Groucho Marx:

¿Ya puede dormir boca abajo con estas borlas gigantes?

Miss Bizarre

Agnès ha dit...

Malossssssss

Los del pijama de borlas

maloss
malossssssss

...i lletjos!

Passat simple

Determinants articles

Creative Commons License