Redirecció

dilluns, 9 d’octubre del 2006

Dillunitis del Pilar...

I ja hi tornem a ser.

Un altre cop dilluns…

Una altra vegada despertador, dutxa ràpida i histèrica, esmorzar de torrades una mica cremades, mantega i melmelada, el Cuní que entrevista al Pujol.

Al Nàstic no han pogut perdre el partit d’aquest cap de setmana perquè no n’hi ha hagut. Un entrepà massa curt, uns badalls massa grans i poques ganes de començar una setmana marcada pel pont del 12 d’octubre, per la gent que no fa festa, per plans diversos de pont i de maneres de forçar a fer dies de festa per als que no en fan.

A les notícies, els separats es desgravaran el que paguin d’hipoteca a l’exparella que ja és alguna cosa, Catalunya i Euskadi es troben empatats tan per caliu de l’afició com pels resultats futbolístics i l’augment de la prostitució dispara els nivells de malalties de transmissió sexual a Barcelona. Millor no trobar-se sota un estornut aliè al mig de la Diagonal.

I aquesta tarda toca conferència, a Càrrec de Carme Riera, dins de la IX Trobada de Dones Emprenedores. El títol de l’acte és Trencar el sostre de vidre, que a priori sembla més un títol d’una obra de la novelista que no pas el d’una conferència.

Un altre cop dilluns… i quines ganes que arribi el dimecres!!!

Passat simple

Determinants articles

Creative Commons License