Redirecció

dimecres, 24 de setembre de 2008

Desordre mental i planes per corregirJo volia estar ahir al concert del Sisa a Barcelona, però vaig acabar veient l'enèssima reposició de la tercera temporada de les coses que li passen a la doctora Grey, una dona que sempre porta uns cabells perfectes. Avui m'he mirat el mar una bona estona i he pensat que era una broma de mal gust veure'l gairebé cada dia i anar tan poc a la platja. Aquest vespre toca l'últim sopar abans del mes d'hivernació gairebé total –gairebé total– que m'he proposat, que només tindrà per protagonistes els bullits, la tele i molts llibres en filera índia. Els caps de setmana em concediré el tercer grau i aniré a passejar, així fins d'aquí quaranta-tres dies, si els càlculs no fallen. Resistiré?

6 comentaris:

Sofia ha dit...

Que t'agraden els rovellons?
Que en vols demà per sopar?

MESTARRAGONA ha dit...

Mmmmmm

miq ha dit...

A mi també m'hagués agradat ser-hi a la nit galàctica de la Mercè; mira que canviar Sisa per la pàmfila de la Doctora Gray: la sèrie no està malament, fins i tot m'agradava, però ella és una bleda assolellada!

Un mes d'hivernació??? Bullits, tele i llibres en filera índia??? Què ens està passant? 41 dies de penitència encara? ;-)

Agnès ha dit...

jajaja... pobra Grey! Què és una dona amb molts problemes! :)

miq ha dit...

El seu principal problema és ella mateixa: una pàmfila repamfilada ;-)

Jo Mateixa ha dit...

Coincideixo en que la sèrie està be però ella es bleda de nasos, jejejejeje.

Per que tants dies d'hivernació??, si la platja està en el seu millor moment a la tardor i a l'hivern dona!!!!!!

Petonasos dolça!!!!!!

Passat simple

Determinants articles