Redirecció

dimarts, 24 de juny del 2008

Automatic



Som els lluitadors que hem resistit l'embestida final i ara recollim el premi silenciós de la calma. Sona de fons la versió de «Sea of Love» de Cat Power, gentilesa de la BSO de la pel·lícula «Juno», mentre fem inventari dels objectes que hem perdut en el darrer mes. Comença, de nou, un nou guió i l'hem d'omplir de totes les coses que encara queden per fer. És hora de passar balanços que no interessen a ningú, endreçar papers en ordre alfabètic i fregar els plats. L'ordre que imposa la rutina, que mata, però dóna forma al dia a dia. Com sempre, ens adonarem que hem perdut la meitat de la documentació i que cal tornar a començar. Let's go. Som els lluitadors de la calma, els que busquen el punt de llibre per tornar a començar aquest argument que a vegades podria semblar que perd el seu sentit.

2 comentaris:

Jo Mateixa ha dit...

Em ve de gust deixar-me caure damunt la sorra i amorrar-me a una ampolla de una beguda sòlida i no liquida (que em faci possar d'empeus i no tirar-me al terre), em ve de gust sentir l'olor forta pundet d'una cigarreta.

I es que els meus Sant Joan's han canviat tant, quins anys aquells :-(

Petonasos dolçaaaaaaaaaaaaaa :-)

Agnès ha dit...

Gamberrota!
Segur que si jo hagués estat per allí (en l'època dels teus Sants Joans de platja) haguessim compartit l'ampolla de beguda sòlida... jeje! Un petó cuca!!

Passat simple

Determinants articles

Creative Commons License