Redirecció

dimarts, 1 de gener del 2008

Secret Diary




Ahir va ser un dia realment fantàstic.

Ja sé que tothom avui parla de la nit, però va ser ahir al matí quan vaig gaudir d'un d'aquells moments de pau universal, una d'aquelles estones que et sorpren que no hi hagia música guiant les teves passes perquè tot és, senzillament, perfecte.
Jo sempre he odiat la nit de Cap d'Any, perquè sembla obligat que hagi de ser meravellosa i perquè, en condicions normals, et passes tot el dia organitzant el que ha de ser la festa de la nit. Si les millors festes són les que surten improvitzades.

Ahir, en contra de la tradicició, no em va passar cap cosa espectacular pere em vaig llevar a l'hora que vaig voler, vaig esmorzar llegint els diaris, vaig anar a fer quatre compres sota el sol del migdia... i aquell era el moment: duia lleganyes i només m'havia rentat la cara, però vaig tenir l'agradable sensació de fer realment el que tenia ganes de fer, sense que ningú destorbés els meus plans. La resta del dia va ser senzilla, i meravellosament, agradable: em vaig passar la tarda escrivint i fent la capçalera del bloc -que espero que properament pugueu veure- per passar una nit amb bona companyia i molt bona música. I el millor de tot; vaig marxar cap a casa perquè realment en tenia ganes, sense pressions i sense importar-me l'hora que fos.

Ahir va ser un dia realment fantàstic.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Me n'alegro molt per a tu. Casualment, per mi ha estat el primer cap d'any en el que no he fet ni planificat res. Finalment vaig sortir sol a fer una copa, en un pub que em coneixen. A les dues i mitja ja era a casa, i em vaig posar una peli. Vaig enviar algun sms per felicitar l'any i nou i a dormir a les 4:30. I cap problema. Si em passo l'any sol, perquè aquesta nit l'he de compatir amb gent? gent que no em felicita ni l'aniversari de lo distanciats que estem? no val la pena, és millor fer el que sorgeixi, el que un cregui segons el moment i les cinrcumstàncies

Jo Mateixa ha dit...

Quin post més maco nena, la veritat es que el dia de Cap d'Any es com estresant no??, m'enalegro que el passesis be, que el gaudisis tot, de ben mati i fins ben entrada la matinada :-P

Petons guapa!!!!!

Passat simple

Determinants articles

Creative Commons License