Redirecció

dimarts, 6 de novembre del 2007

Consells obviables per persones que no els necessiten



El Nacho m'ha passat amablement una d'aquestes cadenes de nom curiós, un meme, en la que em demana que dóni tres consells a l'hora de redactar i mantenir un bloc. Enlloc d'això, crec que serà més interessant que posi tres conclusions a les que he arribat després de temps mantenint aquest petit caos. Com que és el meu torn, estic a la feina i plego ara, allà van sense més preàmbuls:

1.Escriu, literalment, el que et surti del nas. En el millor dels casos hi haurà qui et llegirà, però no és la finalitat més important. De la mateixa manera, si ets periodista (no sé perquè serà que justament poso aquest cas) no tens perquè parlar sempre de temes relacionats amb la teva feina. Personalment, trobo més interessants els blocs que parlen d'altres coses que tenen més a veure amb l'aspecte més íntim de la persona. Cadascú té les seves preferències i jo he arribat a prendre'm tot això com una mena de diari personal.

2.Ve lligada de la primera i, com no, la contradiu en certs punts. Tot i que això sigui un diari personal (i després de viure conflictes en les pròpies carns), he arribat a la conclusió que hi ha certs aspectes que és millor mantenir-los allunyats del bloc o, si més no, no explicar-los clarament. Més val no posar fotos del personal sense permís i coses d'aquestes. A més a mes, sempre hi ha un punt en que les persones del teu voltant s'acostumen a llegir-te i no cal que sempre hagin d'entendre TOT el que es publica, encara que ho intueixin. Més val insinuar que explicar, que la intimitat és de cadascú i explicar-se contínuament és inútil i cansat.

3.Les regles estàn per destuïr-les. per tant, feu el que vulgueu. Internet és encara una pàtria de la llibertat, en aquest sentit.

Em perdonareu, però en aquest Mac de la feina no hi ha la eina d'enllaçar i m'he de conformar amb posar els noms. M'agradria passar el meme a l'amic Miq i la seva ciutat de línies verticals, a la JoMateixa i al Xinu, que fa poc que volta per la blocosfera i s'ha d'anar posant al dia.

Com diria la padrina, feina feta no hi ha destorb.

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Exacte, a més de vegades la insinuació és més explicativa què la pròpia explicació.

Visca el misteri!

miq ha dit...

He seguit el teu meme d'una manera una mica sui generis
;-)

Agnès ha dit...

Jeje... ho he vist i ho trobo perfecte, això fa que aquetes aportacions repetitives siguin originals!

miq ha dit...

Algun dia et faré més cas ;-P

Jo Mateixa ha dit...

Ok, ok, me l'apunto i el faig aixi que pugui, que ja n'hi dec un a la Metamorfosi :-P

Vinga vaaaaaaa, el te sembla menys complicat de fer, jejejejeje.

Petons bon cap de setmana!!!!!

Passat simple

Determinants articles

Creative Commons License