Redirecció

dimecres, 29 d’agost del 2007

Pantonarium de finals d'agost



Aquest any tornen les bufandes llargues, els pantalons amples i obrir els llibres per apendre (ara sí, definitivament) tots els secrets del món de la conducció.
Tornen els Police i els grups de rock mítics per treure fortuna de la pròpia pols, ara precisament que el que està de moda pel meu món és separar-se.
Amb l'arribada de la tardor tornem a estrenar jaquetes dissabte i ens torrem a la platja el dilluns.
Cauen les fulles, i les ilusions d'estiu. La gent fa les maletes, tristament, després de dies d'aftersun, llargs sopars i tovalloles... jo ja començo a pensar en com m'ho faré per visitar la ciutat que ja no té mur.
Torna el fred i, amb ell, planejem estades al gimnàs que mai durem a terme, cursos d'idiomes amb les places saturades i inscripcions a la UOC que mai acabarem de formalitzar.
En un món de bolsos de color mostassa falta verd i em sobren plans per decidir i trucades que no obtenen resposta.
El vol de l'home ocell acaba sent una pregrària a genollons.

Encara fa calor, però començo a notar que la tardor ja vol treure el cap, té forma de jaqueta amb colzeres ovalades i no li agrada el color gris. I a qui li pot agradar un color massa enmig de la foscor i la claror?

6 comentaris:

miq ha dit...

M'encanta la foto. I la imatge de "jaqueta amb colzeres ovalades".
Alguns, aviat, fem maletes per a començar vacances.

Agnès ha dit...

Molt bé? I et caldrà jaqueta amb pegats allà on vas?

miq ha dit...

A la primera estació si: el setembre anglès —entre prats verds als afores de Cambridge— és fred. I la primera estació és per feina.

A la segona estació, espero que no: el mig setembre barceloní hauria de convidar-me encara a alguna remullada al mediterrani. Fonamentalment, vinc per això darrer.

Agnès ha dit...

Espero, doncs, que la parada a terres catalanes et porti forces gane de platja. En el pitjor dels casos, sempre podràs fer una escapada al Pirineu per catar els primers bolets...

miq ha dit...

Intentaré fer tant una cosa com l'altra. És un dels avantatges del nostre "país petit".
;-)

miq ha dit...

I Mercè, també vinc per a Festes de la Mercè.

Passat simple

Determinants articles

Creative Commons License