Redirecció

dimecres, 29 d’agost del 2007

Trilogia de Nova York



A vegades enyoro els somnis eròtics que mai he tingut. Ara com ara, seria una bona manera de conéixer homes que em fessin gaudir.
El darrer somni que recordo té a veure amb dents, potetes de gatet peludes i escales... què en dirien els psicoanalistes? Segur que els que analitzen els somnis que tenen els altres es conformen només a veure la carta d'ajust en els seus. Que injust.

3 comentaris:

miq ha dit...

Perquè trilogia?
Tu, jo i l'Auster?
;-)

Miss Bizarre ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Miss Bizarre ha dit...

Gabinet parapsicològic de la Dra. Almenar,

Somiar amb dents és sinònim d’angoixa i més si somies que et cauen. En aquest cas i coneixent-te diria que és una simbiosi de preocupacions que fa temps que et ronden pel cap amb la inquietud de tenir un somriure blanc i perfecte, com aviat comprovaràs.
Les potes de gat evoquen a la nostàlgia, i no només la d’una bestiola peluda que et té el cor robat sinó a altres éssers que no tens al costat. D’altra banda és negatiu que només recordis les potes i no l’animal sencer.
Les escales són contradictòries. Tan poden simbolitzar ànims de superació com un obstacle que impedeix una fita marcada. Sigui com sigui, una situació de traspàs.

Sunset Cabaret.

PD: Trobo a faltar les meves fornades de somnis eròtics, estaré perdent imaginació?

Passat simple

Determinants articles

Creative Commons License