Redirecció

dimecres, 29 d’agost de 2007

Trilogia de Nova YorkA vegades enyoro els somnis eròtics que mai he tingut. Ara com ara, seria una bona manera de conéixer homes que em fessin gaudir.
El darrer somni que recordo té a veure amb dents, potetes de gatet peludes i escales... què en dirien els psicoanalistes? Segur que els que analitzen els somnis que tenen els altres es conformen només a veure la carta d'ajust en els seus. Que injust.

3 comentaris:

miq ha dit...

Perquè trilogia?
Tu, jo i l'Auster?
;-)

Miss Bizarre ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Miss Bizarre ha dit...

Gabinet parapsicològic de la Dra. Almenar,

Somiar amb dents és sinònim d’angoixa i més si somies que et cauen. En aquest cas i coneixent-te diria que és una simbiosi de preocupacions que fa temps que et ronden pel cap amb la inquietud de tenir un somriure blanc i perfecte, com aviat comprovaràs.
Les potes de gat evoquen a la nostàlgia, i no només la d’una bestiola peluda que et té el cor robat sinó a altres éssers que no tens al costat. D’altra banda és negatiu que només recordis les potes i no l’animal sencer.
Les escales són contradictòries. Tan poden simbolitzar ànims de superació com un obstacle que impedeix una fita marcada. Sigui com sigui, una situació de traspàs.

Sunset Cabaret.

PD: Trobo a faltar les meves fornades de somnis eròtics, estaré perdent imaginació?

Passat simple

Determinants articles