Redirecció

dimarts, 17 d’abril del 2007

Petits defectes de la professió de publicista


Si cliqueu en aquest enllaç podreu comprovar perquè una a vegades se sent orgullosa dels seus professors. Pascual Ramos és professor de Taller de Creativitat Publicitària -assignatura de la que estic en vies d'examinar-me- i un dels responsables de Pierre Comunicación, empresa encarregada de dissenyar el remaleït logotip que fa des que omple les pàgines dels diaris de Tarragona...
Què deurà preguntar el dia de l'exàmen?
Curiositat, curiositat...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Per que tanta polèmica amb els logos??, vale si, son vermells i la forma de...l'estandard son iguals, però les lletres no (la del ajuntament de San Sebastian de los Reyes es una S, la de Tarragona es una T i una S invertida) a mi m'agrada el logo :-O

Ves a saber que preguntarà, tu empolla molt per si de cas i localitza San Sebastian de los Reyes al atlas, per si de casa us pregunta on para aixo, jejejejeje.

Quant tens l'examen??? molta sort preciosa!!!!!!!

Marc Arza ha dit...

Podria demanar-vos que desenvolupeu un exemple de dos professionals arribant a resultats similars (molt similars) a partir de punts de partida diversos (allunyats). Aquesta seria una bona pregunta, oi?

Marc
www.catalunyafastforward.blogspot.com

Albert ha dit...

Be, ara ja estic més o menys en condicions de donar el meu blog de debó. Soc l'Albert (el de Vic!!). Veig que t'agrada la publi eh! No si, acabaràs sent creativaaa XD En fi: http://opinions-deambulants.blogspot.com es aquest! Salut Agnès, i anem parlant!

* Per cert... a vere quan passes les foticos eh! jejeje

Passat simple

Determinants articles

Creative Commons License