Redirecció

dilluns, 5 de març del 2007

Post desordenat i confús amb regust de romesco...

Agraïments al Sr. Quico13 per la festa, la paciència dels seus progenitors i les fotos. Quan hi tornem?

La tecnologia i les relacions humanes. Petit resum de les contradiccions diàries amb les em topo cada dia.
Diverses fonts policials han confirmat que:
1.Un amic de veritat és aquell amb el que et pots passar el que semblen hores fent les coses més absurdes, que són les que més us diverteixien, al capdavall. Com per exemple, passar un capítol de Els Joves a càmara lenta per analitzar les vestimentes i les cosetes del decorat o buscar a Youtube el capítol de la destrucció del planeta Namek el dia abans d'un exàmen. Això no té res a veure amb el que volia expressar en aquest post, pèrò tot plegat tampoc té molta coherència...

2. Cada vegada ens cal més memòria. Per molt que els ordinadors ens solucionin la vida, ara el que em fa falta és una bona agenda de carn i ossos (perdó, de fulls cuadriculats) per apuntar les quinze mil contrasenyes que requereix ser un bon internauta avui dia. El recorregut diàri per internet requereix, primer de tot, molta memòria.

3.La majoria de la humanitat pensa que les pàgines que promocionen tons de mòbil són una cutrada però quasi tothom perdem el cul per gravar-nos cançonetes horteres. Servidora la primera...

4.Cada dia tenim més mitjans per comunicar-nos més amb els altres, però parlem cada dia una mica menys. Tenim mòbils plens de contactes als que no truquem i amics dels que fa molt de temps que no sabem res. Em jugo una mà que la meitat dels telèfons de les agendes dels mòbils dels meus coneguts són perfectament prescindibles.
5.Enyoro profundament obrir el correu electrònic cada matí i no trobar mai un missatge de text, d'aquells que podriem confondre amb una carta. Cada dia em costa una mica menys llençar directament a la paperera de reciclatge la majoria de cadenes. Algú recorda que abans les cadenes eren igual d'estúpides, però s'enviaven per carta? Serà per això que tenien molt menys èxit que ara? I encara més, sóc la única que quan ha de fer una carta de les de tota la vida sempre dubta de la banda a on van els segells?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

1.- N'he fet tantes de tonteries amb amics, tantes com per exemple exactament el que has dit, mirar capitols antics del Joves i partitr-me la caixa veient les pintes (per cert, m'encanta aquesta sèrie)

2.- Servidora té una agenda a l'ordinador i al mòbil, però també en te una de les de sempre (me la donen a la feina), crec que si no en tingues, encara que ho anotes al PC, la meva vida no seria res sense una bona agenda :-)

3.- Tu la primera??, doncs jo la segona, jejejejeje.

4.- Completament d'acord amb tu, tinc un munt de noms que no se n'hi que son i molts del que se qui son més valdria no tenir-los, joder, si quasi be sempre truco a la mateixa gent!!!, hauré de fer neteja de la tarjeta del mòbil :-(

5.- Aquesta sensació la tenia jo abans d'obrir el Bloc, estaba més que tipa de trobar-me un munt de missatge encadenats que no duien mai en lloc, ara la cosa ha canviat, e-mails de suport, d'ànims, etc...han omplert la meva bustia últimament i això es d'agrair.

Ei bònica, que no t'he deixat res abans per que he anat molt liada, però et continuo llegint eh!!!

Molts petons!!!

PD: La de la foto ets tu??, quina fila, sembles estar esgotadissima de no fer res, jejejejejejeje.

Agnès ha dit...

Massa botons per clicar i poques mans per fer-ho, potser és aquest el problema oi? Merci per continuar estant per aquí...

Passat simple

Determinants articles

Creative Commons License