Redirecció

dimecres, 15 de novembre del 2006

Col·lectiu "Salvem la Mabel"


  • I és que ja comença a ser escandalós.
  • Al Programa del Sr Albert Olmo (avui m'he despertat amb un esperit una mica "Ciutadans") hi ha dues col·laboradores, se suposa que d'igual rang; la Cristina Puig i la Mabel Martí. No sé si algú més s'hi ha fixat (mentida, algú més segur... si ho sabré jo) però la Cristina Puig trepitja sorollosament el paper de la Mabel en el programa.
  • Pobra Mabel! Sempre la presenten en segon lloc, li toquen els reportatges sobre temes poc interessants i són moltes les vegades que apareix per primer cop a càmara quan els altres tertulians ja fa estona que diuen la seva. Per no parlar del tema del vestuari; és que els responsables d'aquesta àrea no s'han adonat que sempre surt vestida com si fos la germana gran de Pippi Lamgstrung? (ho he escrit bé?)
  • Des d'aquest blog desconegut llanço la crida a qui sigui possible (o a qui llegeixi això que, no ens enganyem, molts no són) perquè reflexionin sobre el tema, li treguin els monyets i les gomes roses del cap a aquesta bona noia i li dónin temes interessants a tractar, que segur que té moltes coses a dir. Mones i llestes ho deuen ser les dues, per tant és just que se les tracti igual no?
  • Bé, només era una opinió inservible més...

Jomateixa
Notícies i comentaris inútils per un món impossible

Passat simple

Determinants articles

Creative Commons License