Redirecció

diumenge, 7 de desembre del 2008



La gent es descoloreix. Els amics que conseguien descollonar-te amb les seves gràcies ara ja no es mouen de casa i cada cop costa més saber d'aquelles persones que abans eren part imprescindible del teu imaginari. Tot aquest conjunt mal apilat de moments i cap índex per poder-los etiquetar, que es perden en el sac estripat de la memòria. Tornem als locals que van marcar la nostra historia i només veiem una massa indefinida de persones, sense relleu, que no sabem reconéixer; aquest ja no és el nostre lloc. Calen nous actors i escenaris per continuar amb el guió. El contestador buit de missatges i un passat cada cop més feixuc sense massa ni textura. Camino pel carrer mirant-me les cames, quan comencin a perdre color anotaré l'hora per ser concient d'aquest procés de pèrdua de la jo acostumava a ser.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El passat és una farsa. No serveix de res. Un pes mort que pesa massa. Si gires molt el cap t'agafa torticoli. Ens fem fotos perquè volem emmirallar-nos, però una foto caduca en el mateix moment de ser feta i l'endemà ja no som la mateixa persona que va fer-se la foto. Per tant, cal avançar mitjançant l'autonegació pròpia. Un pas nega l'anterior. Tots els amics són circumstancials. La novetat és imprescindible. Si un carrer no té sortida, afanya't a volar...

T

Xinusuke ha dit...

(T) hem sembla que se t'envà la 'pinça'!!
El pasat si serveix per algo (per apendre, per exemple). O es que tu no has après res del passat??


Avançar amb l'autonegació propia??
Que fumes maiks??
Com vols saber qui ets si no et reconeixes!

Hem sembla que fas una visió massa superficial i frivola d'un fet inherent i inmutable com es el pas del temps!!

Agnès ha dit...

Amb un somriure a la cara, Xinusuke:

No dubto que el text tingui imatges que potser sobren o no són enteses, jo quan el llegeixo també ho penso. Però, de debò creus que és «una visió massa superficial i frivola d'un fet inherent i inmutable com es el pas del temps»? Això demostra que a vegades no em faig entendre. I sobre la resta de coses que dius, callo.

Un petó
(seguiré autonegant-me, amb el teu permís) :)

Passat simple

Determinants articles

Creative Commons License