Redirecció

divendres, 18 de juliol del 2008

Quadern de Bitàcora

No hi ha imatges, avui s'han acabat els referents gràfics. Estic a la sala de premsa del Summercase, en dues hores se m'han menjat tres mosquits i ara mateix toquen The Verve, Cornelius i Mignight Juggernauts, crec que sento una mica dels tres però no veig res. Ningú ha destorbat la calma, excepte el president d'un club de fans i un músic que volia anar a l'abrodatge d'un dels Poliklins (aqui Fersa wc).
Els festivals de música són tot un paisatge de geografia humana. Cabells de punxa, pantalons estrets, bambes increïbles de colors fluorescents, tatuatges, clips de llaços de color parxís, pintallavis vermell, sabates de goma blanca i cordons, bosses fetes de cartells reciclats, un tutú rosa, sabates amb cordons de colors diferents, cadenes, Converse, ulleres de pasta de mil formes (també de lleopard), un vestit rosa amb mitjons enormes turquesa, mòbil 3G o iphone imprescindible, pantalons amples, molta marca a babord i a estribord, perforadors a les orelles, calçotets UNO sense estampats, una cresta, una rasta, moltes rastes, sabates de punxa i diademes estretes de plàstic vermelles. Tot és qüestió de tenir una armadura entre tantes.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

ei, amor!!!! pensas donar-me senyals de vida ....

miq ha dit...

I quina d'aquestes tantes armadures dus tu?

Agnès ha dit...

Vestit estampat, ulleres d'aviador i un anell hortera rosa amb un cor. Quan es va de festival, un s'ha de vestir de manera encertada...

Jo Mateixa ha dit...

Jo vull fotos de la teva vestimenta, que pinta molt xula i encertada per un festival així :-)

Bonicaaaaaaaaaa, passa-ho molt be!!!!!!!!

miq ha dit...

moníssima, divina...

Agnès ha dit...

Prometo penjar alguna foto, si és que la càmara ha resistit als dos dies d'anar amunt i avall... però ja us dic que de divina res. Escandalosament mortal més aviat!

Passat simple

Determinants articles

Creative Commons License