Redirecció

dimarts, 4 de març del 2008

Desitjos




Les noies joves desitgen compromisos immutables, mans fredes que posin la pell de gallina i promeses eternes al costat de la parada de bus. Somien en prínceps blaus fets a l'antiga, que prometen casetes de fusta, mentre abracen un àlbum farcit de retalls tremolosos de fotografies robades i de poemes dramàtics extrets dels llibres de literatura. Volen promeses irreals signades amb la sang que uneix els dits índexs, segellant compromisos que estan a punt d'oblidar.

Les dones madures desitgen trobades sense futur, oblidant passats que marquen sota la pell i defugen el cafè del dia després, massa amarg pels silencis que amaga. Somien en esclaus salvatges que els descobreixin els pocs móns que encara no han vist, mentre cremen els records de la comunió de les veïnes en un intent inútil d'emmascarar amb olor de fum i cendra la falta ardent de l'absència de compromisos que encèn, però ja no consumeix.

Les dues aposten fort a la sala d'apostes de la vida,
obrint i tancant comptes a l'entitat bancària dels sentiments.

7 comentaris:

Jo Mateixa ha dit...

A partir de quina edat es deixa de ser jove per començar a ser una dona madura??, es que jo vull una mica de les dues i ara ja no se que soc!!!!!

Petonasossssssssssssssssss

Toni Ros ha dit...

Bo, bo, més que bo, rebó, requetebó...

I dels mascles, què me'n dius, xiqueta?

Agnès ha dit...

Jeje... jo em sembla que començo a ser una miqueta de les dues! Diria que no saber que som ens fa ser una mica més madures (que nopodrides, entenguem-nos). Heu de saber els dos que heu complert el meu rècrod personal de resposta ràpida!
El que són membres del sexe masculí no els tinc tan analitzats, però prometo solemnement una contrapartida del cromossoma Y, a veure què tal surt...

Anònim ha dit...

Flureta k tal????

M'ha agradat molt el teu post, i ara no se, creia que era jove, però jo voto per somiar en esclaus salvatges que em descobreixin els nous móns que encara no he vist!! jejeje

Nu re, suposo que en el fons totes tenim una mica de cada part, encara que tothom té preferències.

Petunarros i a vore si ens veiem aket cap de setmana!!!!!
Cuida't!!

ruseta*

Anònim ha dit...

m'agrada molt!! En un dia com avui necessitaria la segona part... la part de la dona madura, la que vol descobrir nous mons.
Finlandia costa d'obrir-se, però estic intentant que ho faci aviat... 3 mesos son massa pocs com per aconseguir que algu et mostri una mic a qui és.... estic feta caldo... no em facis massa cas!!!
Un petonarro!!!!

martam13s

miq ha dit...

Què gran que ets quan t'ho proposes!

rafael ha dit...

Si eres muy joven...¿ porque quieres ser mayor?...Tos las epocas, tienen sus ventaja; Disfruta la que tienes ahora...la otra vendra por si sola. besitos

Passat simple

Determinants articles

Creative Commons License