Redirecció

diumenge, 29 de juliol del 2007

Llistes (o com dir Koniek sense dir-ho)



4 de la tarda i quaranta graus a l'ombra. Atravessàvem els Monegros a bord d'un Ford Fiesta color sang; quatre persones, cap animal i molts GB de música penetrant-nos el cervell. A ritme de White Stripes ho vaig tenir clar; havia de fer una llista amb les coses que sé que vull fer, les que necessito dur a terme per sentir-me una mica millor amb la meva vida.

Els que, quan érem petits, ens agradava tornar a l'escola sovint reordenem la nostra existència el mes de setembre, que és quan realment comença l'any. Ara que aquest setembre no estrenaré llibretes microperforades (quin jugador del Barça té nom de llibreta?) he fet una llista que té sis punts. No m'he posat límits de temps per complir-los ni he posat bestieses de l'estil "deixaré de fumar" o "no deixare que em trepitgin".

A vegades a tots ens cal omplir un llistat amb el que han de ser les nostres prioritats. Ja tinc ganes de començar a marcar amb una creu els objectius complerts. Per poder anar en contra de les nostres conviccions, primer les hem de descobrir.

4 comentaris:

miq ha dit...

Thierry Miquelrius?

Jo Mateixa ha dit...

La foto es impressionant!!!!

Està molt be fer-se una llista i anar marcant, com be, els objectius acomplerts, tant de bo poguessim fer-ho sovint :-)

Petonets bonica!!!!

Agnès ha dit...

felicitats pel nostre company de NY. Enri!!!!! com les llibretes! M'encanta escriure els noms malament... un petonet a tots!

Unknown ha dit...

Koniek pel post i la foto!!!!

Passat simple

Determinants articles

Creative Commons License