Redirecció

divendres, 2 de juny del 2006

Reflexions filosòfiques al voltant de la graduació



Amb títols, màsters, una mica d'il.lusió i bastanta incertesa cada juny un bon número d'estudiants es preparen per entrar al món laboral. Curiosament, durant l'època en la que tothom comença a fixar-se en destins turístics, hi ha un sector que només pot pensar en trobar feina.

És, segurament, una de les èpoques en la que l'individu postmodern actual es troba més desprotegit: la inseguretat de no saber que serà el que passarà els propers mesos provoca (ja molt temps abans) el que és conegut com "la despressió exitencial de fi de carrera".

Símptomes més freqüents d'aquesta afecció; inseguretat davant d'un futur laboral probablement incert, indecisió respecte a la vocació real, sensació que "a mi em serà impossible pagar una hipoteca i- a més a més- viure", enveja/alegria davant dels èxits dels companys, ràbia i desesperació davant de feines amb molt d'esforç i mal pagades...

Aquesta és la simptomatologia més evident d'aquesta afecció, però també es poden prescriure efectes secundàris adversos. Sensació de falta d'aìre, ganes de fugir de la realitat, lleugera melancolia com a fruit de la desaparició dels amics estudiants i un llarg etcètera.

Com que una servidora ara es troba atravessant aquesta dura fase, no seria adecuat presciure un tractament per aquest diagnòstic segurament exagerat. Ho deixo a les vostres mans... i si qualsevol de vosaltres necessita incorporar a un periodista o publicista no ho dubteu, useu-me!!!!

PD: Demà com a molt tard penjo les millors fotos de la festa de graduació. A mi és que això de les despedides em posa sensible. Més que sensible; tonta, tonta (ahir vaig plorar amb l'abuelo benjumea!!!!!, no es pot resistir home...)

2 comentaris:

Ulisses 101 ha dit...

Que hi hagi sort al món dels mileuristes.

Jo fa temps que buscava un periodista o publicista per a publicitar el meu blog Taxi. Estic ansiós de reconeixement social. Creus que em pots ajudar? No et puc oferir un sou fix ni una gran quantitat de diners però si em dissenyes el projecte i em fas un pressupost...

Agnès ha dit...

Hola Fèlix el Puntual. Quina és l'adreça d'aquest blog teu????

Passat simple

Determinants articles

Creative Commons License